Friday, December 18, 2015

cinderella keisha

dari semalam lagi asek dok sebut dah lama x pakai dress cinderella..harini mummy layankan aje...sebagai upah rajin baca buku pagi2...yg si adik pun sibuk nak ber dress gak...siap pusing2 lagi tu...pandai plak dak kecik ni pusing2...tgk kakak dia la tu



Thursday, December 17, 2015

girls day out

sebabkan cuti sekolah ni dok terperap je dalam rumah..budak2 ni pun dah naik bosan dah tak tau nak wat apa dah..makanya mumny bawak diorg outing harini...

sampai2 je g breakfast kat uncle jack dulu

dah siap makan baru boleh main taman





last2 diorg sendiri yg mintak nak balik..kikiki...haaa...puas hati main hari ni x ramai org kat giant

*mula2 sampai ada mamat ala2 bangla approach mintak duit rm1 nak beli susu anak katanya..x cukup singgit lg..maaflah..bukan nak jadi kejam tapi situasi skrg ni membuatkan kita lebih berhati-hati..dibuatnya time kita bukak purse dia amek semua duit ke..lagi haru bawak lari anak2 ke..masa dia cakap tu terus dukung adik..pegang tgn kakak cakap kat diorg tu daddy dah siap dh tu..jom! nasib baik mamat tu terus blah

Saturday, December 12, 2015

Jejalan Mitsui/rumah abg hazeem

Hari ni g amek k.mah n family balik dr umrah..before fetch them kitorang singgah mitsui outlet park dulu..saja jejalan..x pernah sampai lagi kat cni..carlo rino n zalora nampak ada sale tadi..tapi biasalah bawak princess kiri kanan ni namanya nak masuk sopim..k.ni sempat beli hbeg n kasut..rm15 je!


kakak n adik happy tgk hiasan utk krismas
masuk dalam mr.nutcracker

budak ni dah pandai selfie 

balik amek k.mah..k.mah jemput g rumah dia kat nilai..alang2 dah sampai sana..proceed ajelah ke rumah dia..lagipun x pernah sampai lagi rumah dia kat nilai

tq mummy belanja..lauk best!

dak ni pantang nampak org nak amek gambar..terus posing