Thursday, December 30, 2010

✿Body Shop White Musk✿

semalam ingat nk g cari kain utk wat baju sanding kat Kbmall...tapi takde plak kedai kain kat sana...so jejalan tgk kasut & barang hantaran je lah...

pastu masuk bodyshop..kzan nak beli make up stuff dia..sekali terrr in too plak kat purple set ni...lawa..dah siap packing dah...cuma letak je atas dulang hantaran nanti..ingat mula2 nak beli yang harga RM189.00...yang tu ada set body mist,eu de toilette, cream bath ngan shower gel...pastu..pikir punya pikir...tgk2 yang lain..amek yang set rm171.00..set yang ni ada shower gel 2...1 utk travel.1 yang biasa...lotion ngan eu de toilette

 http://www.emocutez.com

No comments: