Saturday, December 18, 2010

Online Shopping

Semalam dapat sms dari saris couture pasal beg thomas. ya ampun....aku memang betul2 dah pasal order beg tu dari saris. ye lah...lepas incident nk beli beg online dari 1 blog yang tak dilayan tu...aku trus down nk cari beg thomas online. tapi bila dapat sms tu semalam...terus berkobar kobar balik nak beli. Beg tu nanti as a birthday present for mamat upin aka naufal. Naufal..cikna dapat bagi beg yang kecik jer untuk 5th birthday present naufal. InsyaAllah..doakan moga cikna dapat jadi cikgu eh...nanti barula cikna boleh beli yang luggage untuk abang naufal...nanti bolehlah naufal taruk baju2 nak balik kampung..kan...


oh ya! semalam gak tengah online fb...ada 1 online shop yang jual belt just only RM15.00 jer...so aku rembatla 1...


pagi td pg2 lg pinjam kete k.zan g Maybank...g bank in kan payment untuk begpack thomas ngan belt...mula2 jenuh gak nak massukkan duit..asal masuk je tak nak telan..nasib baik ada akak yang sudi tukarkan duit..huhu...x sabar nak dapat beg+belt minggu depan :)

No comments: