Thursday, January 20, 2011

✿Babysiiter✿

Hari ni dok rumah k.zan...jaga c kecik haziq....nanny dia kena g sekolah anak dia...ada urusan....
oh yeah! boleh main ngan haziq puas2...
oh...terasa seperti seorang ibu mithali la plak..huahuahua..verangan! dalam dok riba haziq ni sempat lg dok bukak internet...sebelah tangan pegang haziq...sebelah lagi buat tarian balley atas keyboard,,,haha...blh ke macam tu...ampun k.zan...na x abaikan haziq pn..heheh...kalau anak sendiri agak2 kena pelengkong ngan laki x?


ni haziq kalau x silap 1st or 2nd day...he's a premature baby...so kena letak bawah lampu n dipakaikan benda alah ni...kecikkk sangat dia time ni. tapi aku x gerun pun nak pegang sebab may b dah biasa kan main dgn baby ni..maklumlah..anak buah dah berderet-deret. Masa haziq 1st day pun aku dah basuh yeyak dia. wuwuwu..ingat lagi time tu...taik dia hijau..sangat melekat kat bontot dia. aku nak tonyoh kuat-kuat kang takut sakit or melecet plak kan..kulit baby kan lembut..halusss jer...nasib baik k.mah datang..dia yang sambung keje aku basuh yeyak haziq..huhu...

tengok...sekarang si kecik ni dah membesar bagai juara...cerdik plak tu...dah 9bulan kot sekarang ni...mamat ni pantang tengok orang bukak laptop..mulalah merangkak nak datang tekan2 keyboard gak...
Haziq....cikna miss u a lot..mmuahhhh!!!!
http://www.emocutez.com

No comments: