Thursday, January 6, 2011

✿Blog oh Blog✿

Dah 2 3 hari x update blog kan? lately ni memang sgt2 xde mood nak update blog...entahla..asek dok pk pasal hal kawen je...sampai dh tahap stress dah ni. Ana kalau stress mula la abes kering bibir...kering 1 badan...so..kenalah minum air masak banyak2 untuk pengaliran semula air dalam badan...&..mula la selalu nak ke tandas..10 minit sekali ke tandas.

Ana ingat dulu time study...kalau time nk dekat exam or kena submit assignment yg tough..mesti kena simptom macam ni. Lepas g klinik uitm barulah tahu..rupa2 nya ni salah satu punca stress...bibir akan jadi kering & menggelupas..kulit akan jadi kering..cepat letih & mengantuk tapi nak tidur x lena..bahaya kan? bukan bahaya apa..penat asek nk kena ulang alik ke tandas je...kalau x minum banyak air..badan jadi x selesa plak..memang akan terasa kekeringannya tu...
http://www.emocutez.com

No comments: