Thursday, January 27, 2011

✿Dia enggang aku pipt✿

 http://www.emocutez.com 
actually ada 1 blog ni yang ana adore sangat2. blog akak ni biasa2 je..blog about her daily life. tapi ana suka bahasa dia...sempoi je...lagi satu..dia selalu akan wat kita terpikir about something...about life..
jangan tak tau..cerita cinta akak ni gak jadi sumber inspirasi pada cerita cinta saya....ahaks..*blushin
yang pasal cerita cinta tu..later ana akan story...kalau ingat nk citer

kalau nak dibandingkan blog ana ngan dia...op kos la macam langit ngan bumi kan...nak tengok buktinya? jap eh...
tet
tet
tet
tet
tet
tengok....sekali masuk beratus orang dok jengah blog dia...ni setiap masa setiap saat makin bertambah tau...

hukhuk...sangat malu okeh bila dok sebelah menyebelah macam tu..tapi takpelah...ibarat ibu & anak la tu

*kak..sila ajar saya jadi bloger macam akak :)

okeh...pada yang belum menerjah blog kak epal ijau ni..silalah p terjah sekarang..dijamin x kan boring & akan terjah lagi esok & esok. t
tabik springlah kat KAK D

 http://www.emocutez.com

No comments: