Friday, January 21, 2011

✿Doorgift untuk Tetamu✿

 http://www.emocutez.com
Actually...yang ni khas untuk kawan2 je..which is untuk tetamu and sedara mara may be just bagi dalam candy bag saja...sebenarnya nak bagi telur..tapi k.zan kata..kalau bagi telur nanti kang takut orang pikir kita wat majlis walimah plak...erkk...atau org kelate panggil "ngele"
so..tak decide lagi sama ada nak bagi ke x bunga telur untuk tetamu...yang tu nanti bincang balik ngan che & family.

ok...berbalik pada tajuk atas...saya ada beli barangan handmade yang ditempah terus dari korea...barangan tu kecik je..tapi bagi ana sangatlah kawaiiii....untuk yang sukakan benda cute macam saya ni...bolehla kot nak terima benda tu..tapi kalau kawan2 laki tu..may be diorg boleh bagi kat awek diorg kot...hahak

gambar kita bagi samar2 dulu..untuk bagi sedikit kezutan pada sape2 yang nak datang majlis saya nanti. tapi rasanya dah boleh agak kan menatang apa 2  ヅ

*Thanks pada uppa yang sudi sponsor saya beli benda 2...Ųρρä...ṧαŕαЍğ нℰ¥ø

*and thanks a lot to bakal adik ipar yang sudi menggeledah 1 korea demi menyahut misi bakal kakak ipar dia
yang demand pelik-pelik ni   :-Þ

http://www.emocutez.com

No comments: