Tuesday, January 25, 2011

✿Pembuangan bayi di rumahku✿

http://www.emocutez.com 
semalam kan....tetibe je ana nampak semacam ada benda je dalam kotak di rumah ana. dok bunyi "kreuk...kreuk"...ish..macam bunyi mee sedap la plak. lepas tu...slow2 ana g la intai....nak tengok tak apa yang ana jumpa? 

betul ni nak tengok? jangan terkejut tau...
meh kita skodeng kat bawah ni
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
jeng jeng jeng...............
tadaaaaaaa.....inilah dia...anak sape ni weh...ish2....sampai hati...baby comel2 macam ni disumbat dalam bakul...


haha...tengokla aksi si kecik nih..manalah tak geram bila tengok dia...kalau dia dok sorang-sorang, ada je kerja yang dia wat. kalau dia senyap lama2 tu..kenalah g jenguk...ada la tu projek dalam diam dia. 

tengok tu...bakul & bekas tisu tu sebenarnya dk atas meja sebelah court dia..entah bila masa dia sampai tangan nak capai amek benda alah tu...tengok2 diri dia dah dok dalam bakul. 
haziq...haziq....

Bayi yang membuangkan dirinya sendiri

lapar ye cayang...sampai gigit bakul tu...alolo bucuk2
http://www.emocutez.com

2 comments:

ardinihumaira said...

comelnye dia main bakul :)

♥Ana el Zahra♥ said...

waahhh.x sangka otai blog sudi menerjah blog sekangkang kera saya ni..tq2