Sunday, January 30, 2011

✿Semakin lama semakin berdebar✿

 http://www.emocutez.com 
sangat penatsemalam...seharian berkursus TOT..abeh sumer lenguh kaki tangan..balik2 terus "selebing". 
cuma tinggal beberapa hari jer lagi menjelang hari bahagia aku...diharapnya semua berjalan lancar...amin..
manyak2 tq pada k.zan & k.ni yg dah banyak tolong aku dari segi tenaga, idea & duit...jasa kalian tetap ku kenang & hanya Allah saja yang mampu membalasnya.
setelah berehat semalam dari membuat kerja2 kawen...hari ni dengan gigihnya menyambung balik kerja yang tertangguh semalam.

plan hari ni : *misi mmencari "bunga pulut" & bekas telur (che cadang nak bagi telur kat guest)
* nak cari riben lagi sebab beli hari tu tak cukup (beli nak wat benda
lain tapi terbuat benda lain)
*mm...apa lagi ek...tetibe jer hilang ingatan
  http://www.emocutez.com

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

bln bapa cik ana punya wedd?
cik ana kene tag lam contest..nanti check k

♥Ana el Zahra♥ said...

cik zozu...4hb 2..esok lusa dh..huhu..kejap je rasa...
tq...jap, sy g tgk