Sunday, January 23, 2011

✿Thanks Wedding Favor Tag✿

 http://www.emocutez.com 
Alhamdulillah...dah siapkan thank you tag untuk diletakkan kat goodies bag...
ada beberapa design yang ana wat...
ni yang ana design first...wat panjang macam ni...punch lubang...boleh wat bookmark...jadi, takdelah orang buang jer kan

then...godek punya godek..terpikir plak nak taruk kalendar kat tempat kosong tu..jadi boleh wat bookmark and at the same time boleh wat kalendar

ni yang last...just pendek jer...dan ringkas...

*cuba teka yang mana satu yang akan ana pilih? ;)

http://www.emocutez.com

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

yg no 2 tu lah..mesti pastu org simpan kan..x de lah membazir.

♥Ana el Zahra♥ said...

hihi..tettt...nak tau dtgla majlis nanti