Sunday, February 20, 2011

✿Bawak anak2 jejalan✿

http://www.emocutez.com


tadi dalam kul 3 lebih cute princess anis & fina datang rumah.... oh tidakkk....hajat untuk bermanja2 ngan kanda terpaksa dibatalkan... ehem....
biasalah bila diorang datang mintak nak makan hotdg, aiskrim...tapi sorry sayang..rumah auntie na baru je kehabisan stok makanan... so diorang just makan megi ngan candy je. tapi dah nama pun budak2 kan...dapat yang tu pun dah happy.
penat seharian dok layan diorang...petang tu dah nampak diorang macam bosan je..kakak anis pun dah dok kacau2 je adik fifi dia...so ajak kanda bawak diorang jejalan kat taman. tapi bila sampai je taman..diorang main kejap je...x best katanya ramai sangat orang. aku ngan kanda pun macam x best je lepak kat situ sebab crowded sangat...jadi kejap je la kitorang dok kat taman tu...lepas tu kanda ajak balik...
sampai je kat rumah....papa diorang dah datang amek..x sempat diorang nak sambung main game... best gak kekadang dok layan karenah budak2 ni. at least hilang gak rasa rindu kat anak2 buah yang kat kampung...huhu....

muka sy nampak penat? x dpt tdo siang sbnrnya...hihi
  http://www.emocutez.com

No comments: