Wednesday, February 16, 2011

✿Dating d The Mines✿

 http://www.emocutez.com  
asalnya plan nak ke city square. tapi OTW tu...kak elly call ajak g the mines together gether with her family...so kanda u turn balik, park kete rumah k.elly, kitorang g ngan kete abe je...
so far bagi aku ok la the mines..tapi kanda kata best gak kat situ...lepas jalan2...round2...kitorang makan kat foodcourt...makanan kat situ memang best..aku order yee mee claypot, kanda makan claypot chicken rice...claypotnya sangat best...kalau nak makan bolehla g makan kat sana...gambar tgh makan2 x snap pun sebab malu ngan k.elly & abe :)



balik tu kitorang singgah rumah jija..sampai2 je jija tengah hidang makan malam..aku tak makan sebab peryt dah penuh ngan claypot..kanda je makan..oh..perut kanda dah muncit akibat terlampau banyak makan. kanda..sila berdiet sikit untuk mengelakkan perut jadi boroi...okeh.


alang-alang dah ada kat rumah jija...terus amek video ngan dia...dalam kul 10 lebih kitorang balik..sampai2 je terus bukak tv..citer Trilogy Cinta dah start...abes citer tu terus slebing...akibat kepenatan yang terlampau :)


  http://www.emocutez.com

2 comments:

ardinihumaira said...

clayport memang best! nyum3...


p/s: jap dni email untuk order shawl tu ;) thanks dear!

♥Ana el Zahra♥ said...

dah dapat emelnya..thanks dini