Wednesday, February 23, 2011

✿GiveAway Aliesha Kirana Makngah Auni!✿

 hoyeaahhhh!!! hoyeahhh!!! ada GA lagi...bolehlah saya join...thanks to dini sebab khabarkan GA ni untuk kitoranghttp://www.cute-smiley.comsuka sampai lompat2

http://www.cute-smiley.comsaya sememangnya warga negara malaysia & menetap di malaysia sejak azali lagi....maka saya telah memenuhi syarat pertama Makngah Auni

http://www.cute-smiley.comsaya follower yang ke 301...sorry..baru tahu blog ni memandangkan saya blogger baru
http://www.cute-smiley.com saya tag semua follower saya untuk sama2 meriahkan Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni!

http://www.cute-smiley.combanner ada kat sidebar beserta linknya sekali
             tarikh tutup : 22 Mac 2011 (11.59 PM)

serius comel baby aliesha nih. ehem mak ngah...nanti bolehla kita berbesan ye. saya pun ada anak teruna gak..nak tengok kehenseman anak bujang saya...meh nak tunjuk
jeng 
jeng 
jeng
aucakkkk....ensem tak saya

*update:lupa nak taruk banner kat sini tadi...tu la...excited sangat nak join

  http://www.emocutez.com

6 comments:

SaySay said...

waa cumel nye!!!

♥Ana el Zahra♥ said...

ngahaha..apa yg comel

.:|kamaryeah|:. said...

singgah dr giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni~

salam kenal n all d best~

♥Ana el Zahra♥ said...

tq.. :)
salam kenal juga

aliesha kirana said...

Auni <<nama anak sedara AK. hehee.. so baby Auni la. hahaha.. boleh3.. besar nnti kita berbesan. ahahah..

Terima kasih sudi join GA AK!!! Heeheheh. (^_____^)
Penyertaan anda sudah diterima. Goodluck eh!

♥Ana el Zahra♥ said...

@aliesha kiranaoh...ye ke..sori2....salah nama lak.
TQ!!!