Saturday, February 19, 2011

✿Giveaway Just Name Ur Prizes✿

 http://www.emocutez.com 
Ni percubaan GA saya yang ke3..bukan tamak...tapi inilah kerja orang takde kerja. manalah tahu kot2 ada rezeki yang terselit antara GA GA yang saya join...Aminnn...

okeh! tanpa banyak cakap..lets check it out apa syarat2 nya untuk join ini GA. Amma

ni syarat-syarat give away nye... (saya copy ye tuan penganjur)
senang jep!!
Sila jadi Follower blog ini : 

http://momoemeuyul.blogspot.com/ 
dan 
http://konichiiiwa.blogspot.com/ 
(sila lah ye....yeay!)
✿sudah memfollow dengan jayanya


id: 93

Letakkan link blog ini di side bar blog anda (letak lah ye...yeay!)
✿ dah letak dah. atas sekali lagi tu..semangat! semangat!


Letak gambar kat bawah ni kat side bar u olls dan link terus ke entry ini yep!

✿okeh! dah tempek..sila usha2 di sebelah sini ---->


Make a very nice entry about this giveaway.
✿Nice tak entry yang saya wat ni? heheh

Ajak le reramai kawan/sedara mara/boipren/bespren join....

✿memandangkan follower saya cuma seciput je..maka saya mengajak semuanya untuk join ini GA.
yeah! jom kita ramai2 meriahkan GA ini sambil dapat rewardnya


(sila tag sume follower blog anda yep! ...cettt...)
✿saya tag ke lapan lapan follower saya


then, kirimkan link entry giveaway uols kat email ku
mo_craft@yahoo.com

✿Done


*terms & conditions*
hadiah? prize? you name it?? oh~mstilah ada garis panduannye.. buatnye ada lucky followers mintak porche sebijik....omakaih~ heheh
hadiah2 nye.. lucky followers boleh pilih sendiri dari pilihan yg saya beri ni yep..
a)a box of chocs + quillings.. (brape pcs xyah tnye.. surprise!)
b)book marks + quillings (4pcs)
c)boxes (size s) + quillings (1boxes)
4)cards (1pcs) (anything dat u want e.g. birthday wishes,congratulation..and so on..)

✿saya pilih hadiah (a)

a box of chocs + quillings..


semoga rezeki menyebelahi saya. amin..amin amin... 
  http://www.emocutez.com

4 comments:

miz nurul said...

hai sis!

thanx coz join GA kte yep!!


xoxo

♥Ana el Zahra♥ said...

wahhh...sgt sokkaaa...sokkaaa....dah dapat feedback dari cik nurul. arigato

niesz said...

gud luck ya :)

♥Ana el Zahra♥ said...

thanks niesz..mehla join sama. hadiahnya bestnya. meleleh air liur..hihi