Sunday, February 20, 2011

✿happy birthday sis!✿

http://www.emocutez.com
sebenarnya hari ni sangat bosan dan takde mood nak up citer pape.
uwaaaa....hari ahad pun kena tinggal ngan laki. kanda kerja hari ni...hari ni turn dia jaga site.
uhuk2...hari2 kena tinggal. ni yang tak sabar2 nak cari kerja ni. bosan hari2 dok rumah je. asek2 ngadap laptop je. dahla hari ni kuat bebenor bau dari rumah uncle kat sebelah ni.
kandaaaaaaaaaaa...................cepatlah pulang http://www.cute-smiley.com

okeh laaaa....nak citer yang pasal malam satu lagi satu punya citer.

malam 18/2....g rumah nira. nira wat makan2 sket sempena birthday dia. happy birthday sis!
entah kenapa aku amek gambar sememeh macam 2

best sangat dia masak. dia wat spageti...wow! my peberet! pulut pagi ngan pulut kuning...ada nasi ngan kari ayam. karinya serius best giler. and.....paling best puding...yang macam dia wat masa kitorang kawen hari tu. best sangat2. thanks nira hidangkan kami makanan yang best2 
http://www.cute-smiley.com

  http://www.emocutez.com

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

cik ana dh keje ke? ala mesti bosan kan

niesz said...

sedap nye..lame da x rase pulut kuning..ehe.happy besday ye tuk sis awak.. :)

♥Ana el Zahra♥ said...

cik zozu..belum lagi....lepas abes kurusu bulan 3 ni baru nak start cari kerja...ada kerja kosong x utk sy? heheh

niesz...best kan pulut kuning. sister saya kata...thanks ya! :)