Thursday, February 10, 2011

✿Kembali Beraksi✿

 http://www.emocutez.com
Haa..ko..bila dah kahwin ni ayat pun bukan main lagi..huahuahua...
hari ni baru boleh bukak blog..seminggu dua lepas sangat bz ngan persiapan kahwin sampaikan xde mood nak berblogging.
maklumlah..semua persiapan kahwin wat sendiri..dari hiasan pelamin..bilik pengantin..hantaran..meja makan pengantin..penat memang penat tapi sangat2 seronok & puas hati sebab dapat wat sendiri...dapat bagi idea sendiri nak design yang macam mana...thanks to my sisters especially k.ja yang bertungkus lumus menjahit dan tolong ana siapkan semuanya..walaupun orang lain nampak x lawa & pelik...kami peduli happe..yang penting kami puas hati :)


*jap lagi ana ceritakan kronologi majlis kami
  http://www.emocutez.com

No comments: