Friday, February 18, 2011

✿Masakan Pertama untuk Suami✿

 http://www.emocutez.com

ku abadikan masakan pertama untuk suami tercinta di sini....
hahak. giler tetibe dok jiwang kat sini plak

daging masak kicap. kanda suka makan masakan berasaskan masak kicap macam daging masak kicap, ayam masak kicap. oh..sangat senang kerja memasak saya. terima kasih kanda  ≧◡≦

sotong goreng kunyit. kanda yang request nak makan yang ni

telur dadar sebagai lauk tambahan

budu sebagai penambah perisa. tq to mama bagi kami budu. hilang sket rindu kat kelantan  :-Þ 


hanya ini sahaja yang mampu sediakan untuk kanda. biasalah..masakan orang baru 'naik rumah'

*gambar di ambil dari encik google sebab x snap pic pun time tu. cuma lebih kurang macam ni lah rupanya makanan kami

  http://www.emocutez.com

5 comments:

mush said...

salam dari http://mushonline.blogspot.com

kalau untuk jerawat2 tu baoleh guna sabun deviana, sabun untuk cuci muka, kalau ada resdung boleh pakai sekali set resdung....sekarang ni 1 set hanya RM58, ada sabun deviana, herba dewa (utk stim muka) & bedak resdung (sapu pada muka tiap mlm mcm bedak resdung)

jika berminat isi order form dulu ye....

MUSH - Online

zOeY zAu YaH said...

tang budu yg terliur tu haha

♥Ana el Zahra♥ said...

mush: ok..noted. thanks ya!

cik zozu: makan budu gak ke? kalau nak lagi best sila try budu D'raja. lagi terangkat

niesz said...

sedapnye!tp yg last tu blum pnh cube lg..hehe..

♥Ana el Zahra♥ said...

niesz..silalah try. kompem terangkat..huhu