Wednesday, February 23, 2011

✿Part 1:Detik Perkenalan✿

 http://www.emocutez.com
Hari ni mood jiwang membuak2...so nak review macam mana kami mula2 kenal dulu

seperti yang saya pernah gtau dulu...kami tak bercinta pun..kira kononnya nak bercinta lepas kawen la ni....huhu...
memang mula2 kanda nak berkenalan dulu pun saya dah bagi warning awal2..kalau nak kenal boleh...kalau ajak kapel...sori..saya tak berminat. lagipun...cukuplah peristiwa ngeri bercinta dulu..tak mo dah frust2 dok bercinta memanjang tapi kawennya tak..alhamdulillah...kanda memang jenis memahami orangnya....(tu yg wat sy selesa ngan kanda)


time ni kan tgh single & available..so..accept je lah sape2 yang request friend..haha

ingat lagi first msg dari kanda..dh org bg salam kan...kenala jawab..x tahan siap wat smile lagi 2..gatai...hahak

time ni bajet2 nak dapat laki alim la kononnya ni...x layan mat rock2 ni....cehhh..ayat tak boleh blah time ni

                malas nak cakap byk..klik je pd gambar 
http://www.cute-smiley.com

time ni bengang ngan lalat & langau yg dok tabur2 fitnah pasal saya kat geng2 cjm...
mujur ada kanda...sejukkan ati saya & wat saya tersenyum je selalu (ni lg satu wat saya suka ngan kanda)

tapi sebenarnya...bila pk balik..saya patut terima kasih pd lalat & langau 2 ekor tu...sebab kalau bukan diorang yang wat hal...saya takkan tahu sape yang akan bersama saya time saya suka ataupun saat saya hadapi masa sukar saya. yep...time saya down tu..ada lagi kawan2 yang sentiasa bersama saya..yang masih lagi percayakan saya...saya akan ingat sampai bila2 hal ni...saya akan ingat sape kawan masa susah saya...sape kawan time saya senang je. 

http://www.cute-smiley.com
okehlah...ni je dulu wat masa ni...kang wat semua sekali gus...muntah plak dok baca entry panjang2...lepas ni sambungan macam mana kami bertambah rapat. sape nak tahu angkat tangan!


  http://www.emocutez.com

3 comments:

aliesha kirana said...

alolooo romantikaaa nye.. aaa..suke baca kisah cinta orang len.. sbb dr sendiri blm penah ade kisah cinta..ekekekeek~

niesz said...

owh..kenal kat fb ek..hehehe..

♥Ana el Zahra♥ said...

makngah...xpe..mula2 bace kisah cinta org dl..lpas ni tulis kisah cinta makngah plak...hehe

niesz...aah...FB yang menyatukan kami...huhu...tq lah mark sbb wat fb ni..ada gak manfaatnya