Monday, February 14, 2011

✿Part 3: Majlis Bersanding✿

http://www.emocutez.com

sangat suka ngan pelamin from my idea but desighn by k.ja. thanks to her yang bertungkus lumus siapkan pelamin a day before wedding. idea datang spontan tapi alhamdulillah..sangat unik & menarik saya sangat puas hati...tak peduli apa orang nak komen pasal my pelamin as long as SAYA SUKA

lepas majlis batal air sembahyang, kami terus proceed ke majlis bersanding. sebenarnya takdelah bersanding pun..just ambil2 gambar je...sebab saya dari awal2 lagi dah gtau kanda tak nak sanding. tapi sedikit kecewa di sini bila ada orang yang tak sepatutnya uruskan hal wedding kami tetibe campur tangan dalam majlis kami...maka terjadilah acara suap pulut semangat di mana rasa nak menangis je time 2 kena suap ngan pulut. yang terkilannya...just mak2 sedara je yang suap tapi kakak2 x suap..sangat sedih di situ ๏̯͡๏ . mujur ada kanda yang wat saya tersenyum balik. tanpa banyak cakap..jom kita skodeng beberapa keping gambar sebagai tatapan di sini 

sempat lagi jeling menjeling ngan kanda. oh tidak!!! kantoi sudah saper yang snap picca ini sila angkat ketiak busuk.

terasa ingin menitiskan air mata di saat ayahnda baca doa..tapi tahankan jua demi mekap. eheh...
ayah..terima kasih jaga dan besarkan ana dengan penuh kasih sayang. kini tanggungjawab ayah beralih pula pada kanda. sob3..okeh...stop crying.

bergambar bersama bonda tercinta. oh mama..nape nampak macam muram saje? "tidak..mama tengok kamera lain..kata mama"

*kanda dah balik..maka sesi mengupload gambar akan bersambung esok lusa (kalau rajin)
http://www.emocutez.com

No comments: