Wednesday, February 23, 2011

✿Part 6: Makan Beradab✿

 http://www.emocutez.com 
okehla..kali ni nak review sket pasal 'makan beradab'...actually tak tahu pun apa tujuan majlis macam ni diadakan..may be untuk menjamu pengantin yang kelaparan...nama lagi raja sehari kan...jadi makanannya juga la2 raja la kot...tu yang selalunya makanan untuk pengantin ada udang bagai...ada ikan besar..macam yang kat bawah ni....

nyum2!!! best kan???

tapi tu yang biasa orang wat la kan....kan saya dah gtau...majlis saya lain dari yang lain...
ada gak yang pelik & terkial2 time tengok makanan2 yang terhidang untuk pengantin...& ada yang dok cakap2 belakang...tapi jenis saya...apa aku pedulikkk...huahuahua...& yang tak tahannya yang dok cakap2 tu pun join makan sekali lepas tu..haaa..kau...terliur gak ye....nak tau apa makanan kitorang??? meh nak tunjuk
x
x
x
x
x
x
x
tadaaaa...nampak tak apa kat atas meja tu???

spageti+chicken chop+puding caramel ke apa..dah lupa...
itu hidangan kami...nak wat macam mana...pengantin pompuannya jenis tak makan nasi...lepas tu teringin plak nak makan western food...so...request benda ni lah untuk santapan kami...ganaz x? hahak

yeahhh..meh dinda buh spageti untuk kanda


alolo..nak manja2 lak kanda nih..nah...chicken chop

pengantin laki makan chicken chop sampai habis...tapi pengantin pompuan konon bajet ayu...tak menghabiskan makanannya...lepas tu menyesal..oh..napelah tak makan habis tadi. kanda...next week sila bawak kanda makan chicken chop lagi

*chef afiq buatkan chicken chop yang sangat marbeles
*chef raiza buat spageti yang best
*chef mama tie buatkan puding yang sangat2 terangkat
millions thanks for you all atas dishes yang tersangatlah best sampaikan rasa nak makan lagi
  http://www.emocutez.com

2 comments:

ardinihumaira said...

biaq p orang kata apa kan :D kita yang nak makan


cam dni btunang ritu orang duk tanya nape tak wat mini pelamin.. tak wat makan besar ke apa.. makcik2 majuk ke stak jemput.. dni peduli apa... btunang ni tak kena wat sederhana... karang sekampung tengok ramai orang datang kecewa hati dia ingat orang rumah ado kawen tak invite orang kampung.. pastu soksek soksek sekampung dni dah kawen. tak ke haru.. biau kecik2 dan kecoh2 orang kata dni tak jemput majlis tunang.. haaa kan terus orang cakap.. oo btunang patutla dia tak jemput orang ramai... hehe

♥Ana el Zahra♥ said...

itulah kan..biasalah rg2 tua...patutnya diorg kna tau..zaman dirg lain..zaman kita dh lain...kita x dpt nk puaskan ati sume org...dr dok pk mcm mn nk puaskan ati semua org..baik kita puaskan ati kita je dl..dah majlis kita kan...ikut suka kitalah nk wt mcm mn pun...janji x salah d cc agama