Monday, February 21, 2011

✿Shawl dah sampai!!! yeayyy✿

 http://www.emocutez.com
yeayyyyyy!!! shawl yang di order dari dini dah sampai.
actually saya beli 3 helai..so dapat free gift dari dini
thanks dini atas service yang tip top. cepat & tangkas. heheh

apa lagi...jom kita gayakan shawl yang comel lote ini

yang dihitamkan tu sebab background amatlah x lawa. takut nanti akan mencacatkan shawl yg lawa ini http://www.cute-smiley.com

ini shawl yang ke2...

ni free gift. dapat body lotion 2 paket sample & paling teruja dapat klip yang sangat2 lawaaaa
http://www.cute-smiley.com tengok...teruja sampai nyanyi2 

ni klip yang saya gayakan bersama shawl. actually dapat 2 pieces..1 blue and another 1 is pink calour. oh..terasa sayang plak nak pakai benda cute2 nih

dan...shawl yg 1 lagi x dapat nak digayakan sebab.....
x
x
x
x
x
hukhuk...tercabut kot..http://www.cute-smiley.com


tapi takpe...small matter je tu...boleh direpair pun..cuma x dapat nak snap pakai shawl tu sebab x repair lagi. apa pun....jom kita enjoy balik. oyeahhhhhttp://www.cute-smiley.com


  http://www.emocutez.com

2 comments:

ardinihumaira said...

Alhamdulillah dah selamat sampai ;) hepi2 tau dear!


p/s: alamak dear.. tercabut apa tu.. subang dia ke.. huhu... kalo tak silap dni mas apos tu Alhamdulillah belum tercabut lagi. agaknya sebab hentakan masa kat pejabat pos kot.. ker subangnya hilang ya dear... kalo hilang, gtau dni ya ...

♥Ana el Zahra♥ said...

tu lah...ini adalah hasil kerja pos yang ganas2. dun wori...cik abg saya dah berjaya baikinya. nnt bolehla snap gambar pakai shawl yg ni plak :)