Tuesday, February 22, 2011

✿Video My Wedding✿


http://www.emocutez.com
Video dari OV takde lagi..jadi tengok video yang ni je lah dulu...


*actually 04.02.2011....kanda salah tarikh..entah mamai apa kanda time tu..adakah saya yg bersalah sebab asek kacau kanda time dia wat video tu

*abaikan muka saya yang macam kena kahwin paksa d awal video sebab bengang ngan MUA datang lambat sampai terpaksa lewatkan majlis akad nikah. tapi mood saya cepat berubah bila dihalakan kamera pada saya..hahak

*baju biru tu tak selesa sangat pakai..tu pun pakai sendiri..sebenarnya plan pakai lain tapi terpakai lain sebab takut lewat...mekap pun tak...haha..ganaz tak pengantin baru ni...nak wat macam mana..majlis kul 11am...kul 7 baru bangun akibat kepenatan majlis yang semalamnya...esoknya terus wat majlis sambut menantu...sebab petang tu dah ramai yang terpaksa gerak balik ke KL..tapi apa pun...pengantin tetap tersengih2 gak walaupun nampak sangat comot

*part yang last..tetibe je ada suara2 yang menyanyikan lagu 'Happy Birthday'..jangan terpedaya ngan nyanyian tersebut..sebab biasalah budak2...pantang nampak kek terus nak nyanyi lagu happy birthday..tapi last2 diorang tukar lagu gak atas bimbingan Umi Nira...huhu...amin...doa budak2 ni dimakbulkan Allah kan...amin sekali lagi

http://www.emocutez.com

No comments: