Friday, March 11, 2011

✿Alhamdulillah...rezeki baby dalam perut✿

 http://www.emocutez.com
Ngaaaa....asek x sabor nak dapat baby jek saya ni kan. xpe...ucapan tu kan satu doa...selalu sebut insyaAllah...adala rezeki nanti...aminnn...

Okeh! ni bukan entry pasal peggy....cuma nak ucapkan jutaan terima kasih pada KAKAK sebab sudi anjurkan GA INI

Alhamdulillah..saya salah seorang lucky follower yang dicabut oleh anak teruna beliau yang ensem. tq ensem boyhttp://www.cute-smiley.com

Saya suka terjah blog beliau sebab bukan saje ada tutorial..malah suka baca entry2 beliau pasal kaletah anak2 & jugak makanan

Jom ramai2 kita pakat serbu blog beliau!!!!! Pada sape2 yang belum check lagi..bolehla PICIT JE KAT SINI

  http://www.emocutez.com

7 comments:

ardinihumaira said...

tahniah :)

zOeY zAu YaH said...

ingatkan cik ana yg nak dpt baby haha...

♥Ana el Zahra♥ said...

td dini :)
cik zozu...insyaAllah..coming soon...ngahaha

niesz said...

congrate sis, best nye dpt hadiah..hadiah ape tu ek?ehe..

♥ Che NamNam ♥ said...

Tahniah dik,harap ukhwah ant kiter berpanjangan..

once again terima kasih.nanti email akak add yer.TQ

Ciksue said...

congrates ana:)

♥Ana el Zahra♥ said...

niesz...xtau lg hadiah apa..surprise..hehe...

kakak...ana dah emel dah kat kakak :)

ciksue..tq2 :)