Monday, March 28, 2011

asek lapar je :(

hari ni kanda dah kerja....dah takde orang nak jaga...kena dok sorang2...hukhuk. kanda bangun lewat pagi ni..kesia dia semalam x leh tidur sakit perut...perut masuk angin tak makan nasi semalam. sori kanda....kena cari makan sendiri sekarang ni....bini dia still x leh nak masuk dapur lagi :(

uwaaa....hari ni tak tahu nak makan apa...biskut dah abes...kismis pun dah abes....kanda lak tak sempat nk g beli nasi lemak pagi ni...baby...jangan lapar2 sangat eh hari ni...tunggu daddy balik nanti baru lapar...boleh? huhu....ingat nak masak nasi tapi tekak still takleh nak telan nasi lagi...so rebus telur makan ngan kicap je..makan roti ngan susu...lepas ni nak tidur je...

9 comments:

aliesha kirana said...

ciannyeee..mkn byk2 skit..nnti baby laparr..ciannn baby...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

dear!!
jangan makan telur rebus selalu awal2 preggy!!
xbagus utk kesihatan okeh!!
cuba elakkan telur dan kicap tu..
pilih makanan berkhasiat skit..
bagus utk tumbesaran baby..
jangan lupa nannti amik asid folik berterusan tao!!
nak tau lagikkk info pasal preggy?
juz jenguk my sidebar blog!!
hehehee


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

♥ Che NamNam ♥ said...

kalo tak lalu makan nasi makan sup pon okeh,pelbagaikan sup.

hakak dulu pon diawal peknen takmo nasi,makan nasi jerk muntah sampai berat badan turun 5 kg kau..huhu..

eh asid folik ambik tau,jgn skip eh.asid folik memang bagus utk ur baby..:)

take care dear..!!

AdiaLuze said...

Alololo ... Ciannye dier ... Takpe, alah2 ni akan rasa lagi lega kot akalu slalu ingat bby yang dalam perut tu ;)

P/S : Salam ziarah perkenalan ... Polo si bakal ibu ni ;)

♥Ana el Zahra♥ said...

AK: tq....huhu
k.weiyda: mcm 2 ke...tq gtau awal2..lpas ni akan lbh ati2 lg
k.namnam...ni pn asek makan sup gak. alhamdulillah..asid folic ngan susu x pnh tgal. tgh pk nak amek supplement apa lg ni

~ mizzAmy ~ said...

siannya. tengah alah ekh skang ni? hope alah2 semua tuh tak lama ok? apa2 pun, makan kena jaga. ;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe..!!
akak masa alahan aritu kan..
teruk gak dik..
6 bulan akak alahan..
tp akak pergi beli ubat alahan kat private clinic..
Alhamdulillah..alahan tu berkurangan..
ubat tu xde effect kat baby pun..
tp kalo melarat sangat cam akak lemah longlai satu badan..makan je muntah..leh r req ubat tuh..

makan jangan lupa..makan sikit2 tapi kerap k!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

♥Ana el Zahra♥ said...

@AdiaLuze...aah..kuatkan diri demi baby je ni..huhu...salam ukhwah juga

♥Ana el Zahra♥ said...

@~ mizzAmy ~...harap2nya mcm 2 la...ur time will coming soon jugak..beware ye...hehe