Tuesday, March 1, 2011

✿jawapan kepada 2 3 hari lalu meyepi dari blog✿

 http://www.emocutez.com
perasan tak 2 3 hari dah x wat entry pasal blog kan? bukan nak bersara dari dunia blogging neh..tapi lately bz memanjang....cuba teka bz ngan apa? ngahahahahttp://www.cute-smiley.com


sebenarnya....hari sabtu tu (26/02/2011)....k.nie datang rumah...Alhamdulillah...time aku memerlukan sokongan family saat aku hilang semangat....Allah hantar diorang dekat padaku....lepas tu k.mah datang nga che....diorang naik firefly pagi tu dalam pukul 8 lebih kot....sampai tu....aku, k.nie & abg arif g amek k.mah & che...tak sempat nak jemput diorang datang rumah sebab jauh & jalan jem...flight diorang kul 5pm...kul 4 dah kena check in...so...kitorang g jejalan & makan2 area KL je...dua tiga ronok sangat2 (plural seronok..muahaha) dapat luangkan masa dengan diorang...terasa segar semula....pagi tu lepas subuh sebenarnya dah demam..lemah2 badan sampaikan x larat nak bangun..kena kanda angkat. tapi bila dapat jumpa ngan family tercinta....terus hilang demam.


lepas hantar che & k.mah naik flight..aku balik rumah k.ni kat putrajaya...kesian kat abg arif nak kena pusing hantar aku balik...kanda g amek petang tu rumah k.ni. best dapat makan roti john & sate kajang yg kat taman warisan tu..lepas gak mengidam aku..hakhak

*rasanya dah panjang ni..entry akan bersambung selepas ini..nak makan japhttp://www.cute-smiley.com

2 comments:

ardinihumaira said...

hehe dua tiga ronok ye :D

♥Ana el Zahra♥ said...

dni..terlampau beronok ronok dapat jumpa family dari kg..heheh