Friday, March 11, 2011

✿Kak Pah's Giveaway✿

http://www.emocutez.com
  
Mood nak join GA berkobar kobar plak hari ni..ni satu lagi GA yang ana join dari AULADJANNAH

saya tertarik dengan hadiah2 yang ditawarkan...semuanya amat2 lah berguna untuk orang yang baru naik rumah macam saya ni. oh ye...kain untuk pemenang pertama pun lawa. purple! my peberet kaler tu....

Syaratnya mudah:
1.  Buat satu entry mengenai GA ini.
2.  Copy gambar di atas dan letak di sidebar anda selama GA ini berlangsung. (Kalau tak letak, penyertaan anda terbatal)
3.  Tag tiga orang kawan anda.
4.  Tinggalkan link anda di dalam kotak komen untuk kakpah datang melawat.
5.  Terbuka kepada sesiapa sahaja yang datang menjenguk di sini.


Senag je kan syarat2nya


saya tag
http://www.cute-smiley.comKak Weiyda
http://www.cute-smiley.comMak Ngah Aliesha
http://www.cute-smiley.comCik Zozu

masih sempat lagi untuk kita join sebab tarikh tutpnya esok 12/03/2011

jom join GA ni DISINI
  http://www.emocutez.com

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

tq cik ana..inysyaallah kite cuba join ok? hi hi

kakpah said...

salam. baru ada kesempatan menjengah. goodluck..

♥Ana el Zahra♥ said...

sm2 cik zozu... :)

wslm k.pah...tq2 kak pah :)