Friday, March 25, 2011

Kerudung Ungu Giveaway 2011



Salam...blog kerudung ungu sekarang ni ada buat GA....
syarat2nya senang je....(mintak izin copy ye mama)

1.       Ada belog
2.       Follow blog mama iaitu kerudung ungu
3.       Buat 1 entry ringkas je pasal giveaway ni dan copy banner di atas dalam entry anda tu ( Jangan lupa link kan kat entry ni semula ye!)
4.       Lepas tu sila maklumkan mama kat ruangan komen tu ye. Senang mama nak pegi skodeng. Hehe…
5.       Hadiah? Erm.. Mama akan pilih 3 orang sahaja untuk memenangi hadiah-hadiah berikut tapi kalau
penyertaan giveaway ni menggalakkan,  mungkin mama akan tambah lagi satu hadiah misteri. InsyaAllah…


nak tahu tak apa hadiahnya? waaaaa.....saya teruja tengok hadiah2 yang lawa ini



tapi menurut mama..ini contoh je tau.

sooooo.....apa tunggu lagi...jomlah kita ramai2 meriahkan GA mama http://www.cute-smiley.com



Nak join??? klik je kat SINI atau kat banner
Good luck semua!!! http://www.cute-smiley.com

No comments: