Friday, March 11, 2011

✿Raimi 1st Giveaway✿

 http://www.emocutez.com 
السلام عليكم.........pagi ni tengah2 BW...terjumpa blog ni http://sum1buchuknya.blogspot.com....comel kan gambar anak2 kakak ni...ana ni pantang sket nampak budak2..nak2 yang comel2 macam ni..terus teruja nak godek2 blog orang. bilalah nak ada baby comel macam ni..insyaAllah...coming soon..ngahaha..ayat sedapkan ati sendiri.

okeh! berbalik pada blog kakak ni...sebenarnya kebetulan beliau sedang menganjurkan GA sempena 1st birthday baby boy beliau 13hb ni...means..esok lusa je lah kan.الحمد لله..sempat gak join GA ni...

JOM RAMAI2 MERIAHKAN GA INI DISINI

Syarat-syaratnya ialah :
http://www.cute-smiley.comBuat 1 N3 simple yg bertajuk "Raimi 1st Giveaway" dan letakkan banner sekali di N3 (DONE)
http://www.cute-smiley.comJd follower blog ini (DONE)
http://www.cute-smiley.comLink kan N3 anda dalam komen blog ini
http://www.cute-smiley.comNak tag kawan2 @ tak .. tak kisah. (SAYA TAG SEMUA FOLLOWER SAYA *ada ke yang terjah blog ni?huhu...) 

tu je syarat2nya.... Mudah je kan??x payah sakit2 otak nak kena buat macam2..heheh

InsyaAllah...ada rezeki...saya pilih hadiah B :)


Sempena Birthday Raimi..disini kakak ana nak wish
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN BABY RAIMI
ALLAH SELAMATKAN KAMU

Happy birthday baby Raimi....semoga jadi anak yang soleh...penyejuk hati ayah bonda...penyeri hidup ayah bonda..be a good boy k sayang....

 *hukhuk..tetibe je rindu kat anak2 buah 
  http://www.emocutez.com

2 comments:

aliesha kirana said...

goodluck3! heehehehe~

♥Ana el Zahra♥ said...

tq tq tq..hihi