Friday, March 11, 2011

✿Rezeki orang takde kerja...heheh✿

 http://www.emocutez.com
Hari tu kan...ana ada join 0ne of the contest kat FB tau....contest ni kita kena tagih vote sebanyak mungkin kat brooch yang di tag pada nama kita...dah lama gak join...dlm bulan lepas kot kalau tak silap...dan....alhamdulillah...ana dapat tempat ke2....huhu....kan minggu lepas bz balik kampungla....kakak & adik datang rumah...tak sempat nak raih undi...tengok2 dah kena lintas dah...tapi takpelah....janji ada gak nombornya...
Terima kasih banyak2 pada syawnzlurvplebrooch sudi anjurkan contest ini http://www.cute-smiley.com

First like page ni sebab teruja ngan brooch2 yang ada kat situ..semuanya masyaAllah...lawa2!!! dulu plan nak order benda ni lah nak bagi kat guest time wedding ritu...tapi dah terlewat tahu pasal page ni.. :( dah order keychain strap ngan AM...tapi takpelah....terlepas gak hajat nak miliki brooch dari SYAWNZ LURVPLE BROOCH ni..alhamdulillah...

tengoklah....mana tak ngidam ngan brooch2 ni...sume cantik2 sampai menusuk kalbu
*pinjam gambar ye Syawnz Lurvple BroOcH

Pada sape yang berminat nak beli brooch dari syawnz...bolehla ke blog & like FB beliau di


  http://www.emocutez.com

No comments: