Tuesday, March 8, 2011

✿Sangat Best Bila Balik Kampung✿

 http://www.emocutez.com
AMARAN: ENTRY KALI NI SGT BORING SBB MASIH DLM MOOD MENGANTUKhttp://www.cute-smiley.com
Salam...
Dah banyak hari kan x wat entry...sebenarnya ana balik kampung!!! heheh. Balik ngan kak ni & a.arif je...kanda kita tinggalkan dia sorang2 kat rumah untuk jaga rumah..hoho

Hari sabtu tu (05/03/2011) k.ni ngan su datang rumah..jadi malas nak bukak laptop...satu hari tu kitorang asek dok makan jer...mula2 makan nasi ayam..lepas tu wat steamboat plak. dah kenyang..tidur jap..bangun tu makan lagi...makan macam2 sampailah a.arif datang amek k.ni....

lepas tu kanda belikan sate, keropok yang tak best  ngan murtabak..makan lagi..lepas maghrib..kanda bawak g makan kat QUAN...makan lagi...sebenarnya kanda nak belanja chicken chop..tapi kitorang dah kenyang...kanda order dim sum je...aku lak makan yee mee kantonese kot..lupa sudah..huhu...su plak makan aiskrim apa ntah..ada twist2..tapi sedap. makanan kat situ sume best2...sape2 nak g dating..silalah ke sana.hehek


Ahad (06/03/2011)
lepas subuh tolak balik ke kelantan...sampai dalam petang tu..singgah rumah k.mah kejap..rumah k.ti & k.zan...lepas tu g shopping barang kat KB...kami beli kasut...k.ni beli sampai 4 pasang!!! kuat tol dia menyopimkan diri. lepas maghrib..balik rumah che...
lepas isya...terus kemas2 bilik pengantin. sangat penat...hukhuk..kena panjat2 buang tabir. tirai langsir sume...lepas kawen ritu bilik tu langsung tak terusik...sebulan tinggal bilik macam tu..huhu...cian che x dapt nk tdo bilik aircond dia. Alhamdulillah...dapat kemaskan malam tu jugak walaupun tidur dalam kul 1 lebih...

Isnin(07/03/2011)
Lepas subuh..terus bersiap nak ke konvo angah kat poli. majlis abis dalam kul 1...lepas tu singgah rumah ma jap..makan nasi kat sana..amek gulai yang kanda kirim. ngada tol kanda nak makan gulai ma plak...macamla bini dia ni x pandai nak wat gulai...memang tak pandai pun..hahak. Balik rumah ma..hantar che ngan ayah balik..lepas tu terus tolak balik KL....
  http://www.emocutez.com