Saturday, March 5, 2011

✿uwaaa...kanda jahat!!!✿

 http://www.emocutez.com

Semalam kan anniversary kitorang....mula2 kanda nak ajak makan luar..tapi tak nak lah..dah 2 3 malam asek dok keluar je...ingat semalam nak restla...makan luar minggu depan pun boleh (giler tak romantik bini kan)
tapi........sedih....http://www.cute-smiley.combalik2 kerja je kanda asek marah2 je semalam..uwaaa...kanda dah lupa ke..kan dah janji nak jadikan hari ni (semalam) hari paling bahagia kita bagi meraikan sebulan kami sah menjadi suami isteri..hukhuk..ngatkan bajet2 kanda nak layan macam princess..nak watkan dinner ke..nak tolong basuh baju ke...sampai hati kanda. tak ingat pun semalam anniversary kita. paling kecik hati...orang tanya leklok pun dia nak marah2..selama ni kanda tak pernah marah2 macam ni...dahla lepas dinner terus tinggalkan meja..tak tolong pun kemas2 meja...selalunya dia yang ringan tulang nak tolong ngemas..dah biasa katanya....takpelah...may be kanda penat kat opis kot...(ayat nak sedapkan hati)

dah lama kanda dok diam je..tak nak layan pun kiter ni...dah macam cakap ngan dinding dah..uhhh..tengok Ustaz Amirul lagi baik. bagi jelingan tajam kat kanda..wekkk!!! tapi....tetibe je...jeng jeng jeng....kanda hulur sekuntum ros...waaa....kanda jahat tau!!! wat surprise macam ni...tetibe je peluk kanda siap nangis2 lagi...(ceh..tetibe je nak emo time ni). salam tangan kanda..mintak maaf ngan kanda sebab merajuk tadi kanda tak nak layan kiter..huhu...lepas tu kanda bagi kek plak..adehla kanda ni. ilebiu lahhttp://www.cute-smiley.com. pandai eh sorok kek ngan bunga dalam rumah..memang x expect pun kanda akan bagi bunga ngan kek...uhuk uhuk...terharu kanda wat mcm tu.



sekuntum bunga ros sebagai simbolik usia perkahwinan kami sebulan sudah


kek coklat untuk kanda..cheese kek saya punya http://www.cute-smiley.com

  http://www.emocutez.com

3 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wee!! congcrates utk nebeseri ni yerr!! semoga kekal selamanya dan cepat2 diberikan cahaya mata..!! aminn..

romatic lol kanda kamooo!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

ardinihumaira said...

rumantisnya;)

♥Ana el Zahra♥ said...

kakak..amin....amin amin..heheh

dni..cpt2 ajak en.tunang kawen..hehe