Thursday, April 14, 2011

Mamil Mama Gold Club

Salam....


Hari tu ana ada daftar kat dumex punya club. sebenarnya nak daftar yang anmum punya..tapi asek tak dapat je..last2 fed up ngan anmum..try bukak yang dumex...boleh plak. sebenarnya ana baru tau je yang dumex pun ada susu untuk ibu hamil...nama dia susu mamil mama...ada perasa vanila lagi tu...tengoklah nanti kalau dah habis anmum..nak try mamil mama lak. hari tu ada dapat sampel dia..tapi yang plain punya. susu dia ok je...kena taruk kurang sket dari anmum...baru best.

semalam dapat parcel dari mamil mam gold club sebab daftar sebagai ahli diorang. nak tahu ana dapat apa? meh kita skodeng kat bawah ni

Evian Mineral Water Spray
sebenarnya baru tahu je pasal produk ni. ada la dengar2 pasal facial spray ni...su dok cari..tak terpikir lak mamil mama club akan bagi benda alah ni. ni sikit info yang ana ciluk dari website EVIAN

Mineral Water Spray
At work: Evian's delightful cool mist rehydrates skin suffering from overheated or dry office air. It also revives your makeup throughout the day, and keeps you looking fresh by replenishing that much needed moisture.At play: A cleansing mist of Evian Mineral Water Spray removes perspiration, harmful salt or chlorine, and instantly soothes and rehydrates sun-burned or wind-chapped skin.

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates
- Synthetic Fragrances
- Synthetic Dyes
- Petro-Chemicals
- Phthalates

semalam pakai..ok sangat muka ni. rasa lembut...smooth je..nanti nak try pakai lepas mekap lak. rasanya lepas ni.x yah pakai toner kot..pakai benda alah ni je...huhu

Mamil mama gold club ada sediakan majalah gak.hope diorang akan hantar mag ni every month macam anmum punya club


http://www.cute-smiley.combagi ana....kalau nak compare service club yang anmum ngan mamil mama..ana more prefer mamil mama...sebab servicenya tersangatlah tiptop. macam hari tu...ana ada emel diorang tanya pasal hal pregnant..terus diorang call kita & jawab semua pertanyaan kita. dengan jelas lak tu...diorang akan terangkan sampai kita paham. bagus kan??? tak yah nak g klinik..dah save utk consult fee..ngeh2

No comments: