Thursday, December 17, 2015

girls day out

sebabkan cuti sekolah ni dok terperap je dalam rumah..budak2 ni pun dah naik bosan dah tak tau nak wat apa dah..makanya mumny bawak diorg outing harini...

sampai2 je g breakfast kat uncle jack dulu

dah siap makan baru boleh main taman





last2 diorg sendiri yg mintak nak balik..kikiki...haaa...puas hati main hari ni x ramai org kat giant

*mula2 sampai ada mamat ala2 bangla approach mintak duit rm1 nak beli susu anak katanya..x cukup singgit lg..maaflah..bukan nak jadi kejam tapi situasi skrg ni membuatkan kita lebih berhati-hati..dibuatnya time kita bukak purse dia amek semua duit ke..lagi haru bawak lari anak2 ke..masa dia cakap tu terus dukung adik..pegang tgn kakak cakap kat diorg tu daddy dah siap dh tu..jom! nasib baik mamat tu terus blah

No comments: